dinsdag 26 april 2016

Instagram: 10 inspirerende feelgood accounts om te volgen!


Instagram is op dit moment een van de meest populaire sociale media netwerken (en nog steeds groeiende!). Op dit moment zijn er meer dan 400 miljoen actieve gebruikers wereldwijd.  Zelf gebruik ik het vooral om inspiratie op te doen en om mijn eigen belevenissen te delen met mijn volgers.

De populariteit van Instagram is vooral te danken aan de vaak mooie, leuke visuele content en de grote mate van betrokkenheid rondom bepaalde merken en onderwerpen.

Hieronder deel ik graag een aantal accounts met je die zeer de moeite waard zijn om te gaan volgen. Laat je dus vandaag nog verrassen door deze leuke Instagrammers :-)
    
@happymakersblog
Happymakersblog.com is een nieuw platform van de artdirector van 101Woonideeen. Zowel op de website als op het Instagram account spelen creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen de hoofdrol. Hier word je gegarandeerd blij van!

@thesittingchef
'Bestselling author, inspirational speaker, first professional wheelchair model, sedentary lifestyle expert, health conscious chef' zegt de Instagram-bio van sitting chef Annemarie Postma. Wat mij betreft niets te veel gezegd. Ik volg Annemarie al 20 jaar en ben een groot fan. Volg haar account en raak betrokken bij haar mooie (vegan) lifestyle.

@ilovehealth_
Blogger Daisy Oppelaar heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Dit zie je dan ook terug op Instagram. Ik ben vooral erg onder de indruk van de 'jaloersmakende' foodpics!

@feelgoodbyfood
Gezond, puur en bewust eten. Wat dacht je van de (vegan) Koffiecake met choconibs of
Dahl met zoete aardappel en aubergine? Verdwaal tussen de prachtigste foodfoto's op Instagram en vind de bijbehorende recepten terug op de website van blogger Chantal.

@cutepetclub
Als je je niet teveel stoort aan het verdienmodel van dit account (zo nu en dan een advertentie in de tijdlijn), dan biedt de cutepetclub je dagelijks glimlachgarantie met de meest schattige, leuke en lieve dierenfoto's van over de hele wereld.

@thegreenbeauty
Nog zo'n inspirerende dame! Sophie is bekend van haar beauty & lifestyle blog, met een focus op een eerlijker, diervriendelijker en duurzamer leven. Dit vind je ook terug op haar Instagram account. Kat Dexter komt ook regelmatig voorbij!  

@beaubewust
Op zoek naar nieuwe recepten? Dagelijks post Beau de meest heerlijke recepten op Instagram met verse ingrediënten, vrij van E-nummers en gluten- en lactosevrij. Aanrader!

@abucketlistlife
Elise de Rijck is de auteur van Het Bucketlist Boek en Het beste Vriendenboek. Op Instagram deelt ze vooral veel leuke, motiverende beelden en illustraties.

@chickslovefood
De twee ladies 'van 's lands leukste foodblog' delen hier superlekkere én toegankelijke recepten. Altijd gezond en vaak ook vega(n). Tip dus!

@inspirerendleven
Inspirerend Leven is een online platform met tips, oefeningen, praktische inspiratie en persoonlijke verhalen voor een bewust leven. Op het Instagramaccount wordt je verblijd met inspirational quotes verpakt in een mooi plaatje.


Ben je nog niet aan het instagrammen (wat ik me bijna niet kan voorstellen...), dan is nu het moment. Bovenstaande feelgood-Instagram-tips helpen je alvast op weg!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten