woensdag 23 september 2015

4 Facebook pagina's die je niet mag missen



Wat ben ik blij dat er zoveel goede, leuke en handige info over een vegan lifestyle is te vinden op internet. Eerder al deelde ik een aantal inspirerende blogs van vega(n) foodies. Vandaag de 4 Facebookpagina's die je als vegan (to be) niet mag missen!

VegNews Magazine
Word een fan van VegNews en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsupdates, voeding, exclusieve giveaways en nog veel meer! VegNews Magazine was het allereerste veganistische magazine en wordt in maar liefst 38 landen gelezen. Like deze pagina en je blijft op de hoogte!

Finding Vegan
Finding Vegan wil je vooral inspireren tot het maken van heerlijke vegan recepten. Eigenlijk is het een handige verzamelplek met recepten van verschillende (vegan) foodbloggers. Geen idee wat je gaat eten? Op de pagina vind je dagelijks nieuwe mogelijkheden.

Gewoon Vegan
Deze Facebook pagina (Community)  blonk wat mij betreft gelijk uit omdat de maker vooral laat zien hoeveel 'gewone' producten gewoon vegan zijn. Spullen die je over het algemeen gewoon bij de supermarkt kunt kopen dus. Makkelijk toch!

De Groene Keuken
Op de Facebook pagina van De Groene Keuken vind je alles wat met veganisme te maken heeft: recepten, recensies van boeken en producten, etc. De Belgische Sara is initiatiefnemer van de bijbehorende website. Extra leuk is dat zij ook het magazine DGK maakt. Een papieren versie van dit vegan magazine is te koop via Etsy.

Misschien hebben jullie nog leuke, fantastische, handige Facebook pagina's over veganisme, plantaardig eten, of aanverwante topics? Ik hoor ze graag!

2 opmerkingen:

  1. Zo leuk dat je DGK vermeld :-))! Het is trouwens de digitale editie van het magazine die te koop is via Etsy, papier is te koop via mail ;-)
    Thanks!
    Ik deel je liefde voor Finding Vegan trouwens, zo'n leuke site!

    BeantwoordenVerwijderen